Nog negen nachtjes slapen

zelfportret

Op 5 en 6 oktober exposeer ik in het Kunstencentrum in Aalsmeer. Tjonge, wat kijk ik er naar uit om mijn werk weer op te hangen en geïnteresseerde bezoekers te vertellen over wat mij drijft. Het voelt ook alsof deze tentoonstelling een andere is dan in andere jaren. Iets vertelt mij dat ik de komende tijd grote stappen ga maken in mijn schilderscarrière. Met deze website – en deze blog – hoop ik nog meer trouwe fans van mijn werk te vinden. Hou me de komende weken, maanden en jaren in de gaten. Kijk in mijn  portfolio wanneer er nieuw werk van me is verschenen. Deel mijn berichten met jullie volgers. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot ziens op 5 of 6 oktober – beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur – in Aalsmeer.

No Comments Yet.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *